Log in met je Hyves account Log in met je Facebook account

Ferme Des Charmes

geplaatst op: 25-03-2012    306 keer bekeken
Categorie:
Slapen / Overnachten - Gite / Huisje huren

Korte beschrijving van de tip:
Deze charmante boerderij is de ideale uitvalsbasis om de prachtige omgeving te verkennen. In de grote tuin kunt u lekker lang luieren, genieten van het adembenemende uitzicht, het heerlijke zwembad of gezellig samen jeu-de-boulen. Vanuit de tuin is er overigens een fantastisch uitzicht over de uitlopers van de Pyreneeën, heuvels en nabij gelegen dorpen. In de tuin bevinden zich zelfs meerdere plekjes waar u gezellig kunt genieten van uw vakantie. Een groot speelrek met glijbaan en schommels voor de kindjes. In de zwoele avonden kunt u in de buitenkeuken uw maaltijden bereiden! Bij ons kunt u zich uitermate goed vermaken. U kunt in onze tuin van een halve hectare, lekker lang luieren, genieten van het adembenemende uitzicht, het heerlijke zwembad of gezellig samen jeu-de-boulen. Onder de rustieke veranda heeft u een fantastisch weids uitzicht over de uitlopers van de Pyreneeën, heuvels en nabij gelegen dorpen. In de tuin bevinden zich meerdere plekjes waar u in alle rust kunt genieten van uw vakantie. Een groot speelrek met glijbaan en schommels staat te wachten op uw kleine prinsen en prinsessen. In de zwoele avonden kunt u in de buitenkeuken uw maaltijden bereiden.

Wat maakt deze tip zo leuk:
Mensen die net zoals wij met een klein kindje op vakantie gaan, kijken graag naar een plaats die daarvoor geschikt is. In deze boerderij is daar echt aan gedacht, tot hekje voor de trap toe. De omgeving erbij is prachtig om te fietsen en te wandelen. Kortbij is een intermarché voor de nodige bevoorrading. Je kunt zelfs de bakker laten langskomen aan het huis! Het lokale restaurant op wandelafstand is van prima kwaliteit. (Le Champetre) Voor daguitstapjes is de boerderij ook leuk: Toulouse en Auch bezocht. Als we teruggaan gaan we zeker naar Tarbes en pau.

Website met meer informatie:
http://www.fermedescharmes.fr/

Adres
Cazauran, 31350 Mondilhan, France

Alle tips in de regio:


ingestuurd door:

Beoordeel deze tip

Deel met je netwerk

Andere tips van

REACTIES

Je moet eerst inloggen voordat je op een tip kunt reageren. Ben je nog niet geregistreerd? Ga dan naar de registratiepagina.
Inloggen
Log direct in met je Hyves account

óf

Log direct in met je Facebook account

óf

Vul hieronder je gebruikersnaam en wachtwoord in.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud deze gegevens, blijf ingelogd
 
Frankrijkliefhebbers.nl is een initiatief van het Frans Bureau voor Toerisme in Nederland. Vind ons ook op hyves Facebook Twitter